Grove pannebrød
Enkel
35 min
Grove pannebrød krever ingen elting eller heving, og er supre til matpakken. Lag gjerne mange av gangen når du først er i gang, og frys dem ned så fort de er avkjølte. Da kan du ta opp ferske pannebrød fra fryseren hver eneste morgen. Oppskriften gir ca. 6 pannebrød.
Ingredienser
1 porsjon
250 gram sammalt hvetemel, finmalt
150 gram hvetemel
2 ts bakepulver
0.5 ts salt
50 gram Soft Flora Steke og Bake
2 dl melk
Produkter i oppskriften
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
Slik gjør du
1. Bland sammen sammalt hvetemel, hvetemel, bakepulver og salt i en bolle.
2. Smelt Soft Flora i en liten kjele eller i en skål i mikrobølgeovnen, og bland den inn med melken.
3. Rør de våte ingrediensene inn med de tørre og bland godt sammen.
4. Del opp i ca. seks like store emner og kjevle de ut til runde flate leiver.
5. Varm opp en stekepanne på middels varme, og stek pannebrødene i tørr panne i ca. 1 minutt på hver side.
6. La pannebrødene avkjøle på en rist.
Kommentarer