Blomkålpuré
Enkel
30 min
Blomkålen er mild på smak, med høyt innhold av protein, vitamin C og kostfiber. Blomkålpuré passer godt som et mildt tilbehør til smakfull mat som krydrede pølser, røkt kjøtt, kylling eller fisk. Enkelt å lage er det også.
Ingredienser
4 porsjon
Salt og pepper etter smak
Produkter i oppskriften
Vita Hjertego' Flytende
Vita hjertego’ Flytende er en flytende margarin som egner seg godt til steking og i rører eller a… Les mer
Slik gjør du
1. Fjern bladene på blomkålen, del den i buketter.
2. Ha blomkålen i en kjele sammen med vann, hvitløk og sett på lokk og damp på svak varme til blomkålen er mør, ca. 15-20 minutter. Pass på at kjelen ikke blir tørr i bunn.
3. Når blomkålen er mør tilsetter du flytende Vita hjertego’ og kjører den fin med stavmikser til den er helt glatt og kremet.
4. Smak til med salt og pepper. Vil du gi den litt ekstra smak og farge kan du finhakke vårløk og røre inn i blomkålpureen.
Kommentarer