Avokadopesto
Enkel
20 min
Kremet pesto med avocado er sunt og godt tilbehør til pastaen, og et perfekt alternativ for deg som ikke tåler melkeprodukter.
Ingredienser
2 porsjon
2 stk modne avokado
2 dl ferske basilikumblader
3 stk hvitløksfedd
0.5 dl pinjekjerner
2 ss sitronsaft
0.5 dl Vita hjertego’ Optimal olje
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
Produkter i oppskriften
Vita hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Slik gjør du
1. Fjern skall og stein fra avokadoen.
2. Kjør avokado, basilikumblader, hvitløksfedd, pinjekjerner, sitronsaft, salt og pepper i en kjøkkenmaskin eller med stavmikser til du har en jevn masse.
3. Tilsett olje i en jevn stråle mens du fortsetter å mikse blandingen til du har en kremet avokadopesto.
4.
Tips!
Bruk avocadopestoen som saus til pasta. Du kan for eksempel lage en salat med pasta, oliven, ruccola og tomater, og toppe med denne avokadopestoen.
Kommentarer