
Avokadopesto
Enkel
20 min
Kremet pesto med avocado er sunt og godt tilbehør til pastaen, og et perfekt alternativ for deg som ikke tåler melkeprodukter.
Ingredienser
2 porsjon
2 stk modne avokado
2 dl ferske basilikumblader
3 stk hvitløksfedd
0.5 dl pinjekjerner
2 ss sitronsaft
0.5 dl Vita hjertego’ Optimal olje
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
Produkter i oppskriften
Vita hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Slik gjør du
1
Fjern skall og stein fra avokadoen.
2
Kjør avokado, basilikumblader, hvitløksfedd, pinjekjerner, sitronsaft, salt og pepper i en kjøkkenmaskin eller med stavmikser til du har en jevn masse.
3
Tilsett olje i en jevn stråle mens du fortsetter å mikse blandingen til du har en kremet avokadopesto.
4
Tips!
Bruk avocadopestoen som saus til pasta. Du kan for eksempel lage en salat med pasta, oliven, ruccola og tomater, og toppe med denne avokadopestoen.