Kald avokadosuppe med strimlet kalkun
Enkel
30 min
Avokadosuppe metter godt og er en god kilde til det gode fettet som vi finner i avokadoen. Topp den med strimlet kalkun og vårløk og du har en suppe som både smaker og gjør godt for kroppen.
Ingredienser
4 porsjon
0.5 løk
2 fedd hvitløk
5 dl grønnsaksbuljong
2 stk avokado
0.5 stk sitron, saften
0.25 ts pepper
300 gram kalkunrester
2 stk vårløk
Produkter i oppskriften
Vita Hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Slik gjør du
1. Finhakk løk og hvitløk. Varm opp en stekepanne på middels høy varme med Vita hjertego’ Optimal. Stek løken og hvitløken til løken er myk, men ikke brunet. Avkjøl.
2. Ha kald buljong, avokado, løk, hvitløk og sitronsaft i en blender eller bruk en stavmikser for å mose til suppe. Smak til med pepper.
3. Topp suppen med strimlede kalkunrester og litt finhakket vårløk.
Kommentarer