
Kald avokadosuppe med strimlet kalkun
Enkel
30 min
Avokadosuppe metter godt og er en god kilde til det gode fettet som vi finner i avokadoen. Topp den med strimlet kalkun og vårløk og du har en suppe som både smaker og gjør godt for kroppen.
Ingredienser
4 porsjon
0.5 løk
2 fedd hvitløk
5 dl grønnsaksbuljong
2 stk avokado
0.5 stk sitron, saften
0.25 ts pepper
300 gram kalkunrester
2 stk vårløk
Produkter i oppskriften
Vita hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Slik gjør du
1
Finhakk løk og hvitløk. Varm opp en stekepanne på middels høy varme med Vita hjertego’ Optimal. Stek løken og hvitløken til løken er myk, men ikke brunet. Avkjøl.
2
Ha kald buljong, avokado, løk, hvitløk og sitronsaft i en blender eller bruk en stavmikser for å mose til suppe. Smak til med pepper.
3
Topp suppen med strimlede kalkunrester og litt finhakket vårløk.
Kommentarer