Blomkålpizza
Enkel
40 min
Denne pizzabunnen er laget med blomkål i stedet for mel. Da får du en naturlig glutenfri pizzabunn som gjør det enkelt å få i seg mer grønnsaker.
Ingredienser
4 porsjon
Produkter i oppskriften
Vita Hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 250 grader.
2. Del opp blomkålen i mindre biter og kjør i en kjøkkenmaskin eller blender slik at den blir finkornet
3. Rør inn Vita hjertego’ Optimal, revet parmesan, egg og salt. Røren er ganske bløt og må bres utover et stekebrett kledd med bakepapir. Deigen gir to små pizzaer eller en langpanne.
4. Forstek pizzabunnen i 20 minutter.
5. Ha på topping. Til blomkålpizza er det for eksempel godt med tomatsaus, mozzarella, pepperoni og cherrytomater, men her er det bare fantasien som setter grenser.
6. Stek pizzaen i ytterligere 10 minutter.
Kommentarer