Tomatsuppe er deilig, varmende hverdagsmat. Denne grunnoppskriften er laget med få ingredienser og gir en fyldig tomatsuppe med masse tomater – som er klar på bare 20 minutter. Fyll på med fullkornspasta, kokt egg eller creme fraiche og server rundstykker ved siden av for å få et måltid som metter lenger.

Kommentarer

  • Jan Fredrik

    Tomatene ville jeg delt i fire og bakt i ovnen før jeg hadde de i kjelen

    • Cecilie,

      Hei Jan Fredrik! Det høres nydelig ut å bake tomatene i ovnen, og flott med din egen vri på denne oppskriften. Det er også mulig å bruke hakkede tomater på boks, hvis en ønsker det. Lykke til med matlagingen! 🙂

  • 6 klasse elev

    vi har mat og helse. vi gleder oss mye til og lage dette.

    • Cecilie

      Hei! Så hyggelig å høre at dere vil bruke oppskriften i mat og helse-faget på skolen. Lykke til, håper det smaker! 🙂