![Fylt avokado](https://mills.no/content/uploads/2016/07/fylt-avokado.jpg)
Fylt avokado med reker og grønn chili
Enkel
15 min
Lyst på en frisk og rask smårett i sommervarmen? Prøv avokado, reker, grønn chili og mango – rett og slett en fantastisk kombinasjon som garantert vil gi mersmak.
Ingredienser
2 porsjon
1 moden avokado
20 ferske reker
0.25 grønn chili, hakket
2 ss mango, i små terninger
2 ss rødløk, hakket
0.5 sitron, saften
Produkter i oppskriften
Vita Hjertego' Lettmajones
Vita hjertego’ Lettmajones er en majones for deg som ønsker å gjøre et godt valg for hjertet og k… Les mer
Slik gjør du
1. Del avokadoen i to og fjern steinen.
2. Ta ut avokadokjøttet med en skje og legg det på en tallerken.
3. Mos det med en gaffel.
4. Bland hakket rødløk, chili og mango i en bolle.
5. Tilsett Vita hjertego’ Lettmajones, most avocado og sitronsaft og bland alt godt sammen.
6. Smak til med litt salt og pepper.
7. Legg deretter fyllet tilbake i skallet.
8. Dryss over ferdig pillede reker.
Veldig bra med noen reker blir most i nn i i blandingen samt hele reker vendt inn i blandingen. Best om man bruker avocadoen til en guatamole blanding. Pynt med reker rundt og klipp opp litt fersk dill på toppen. De Luxe!
Takk for gode tips, Inge! Det høres godt ut, og noe vi vil prøve en dag. Lykke til med matlagingen i 2025! 😊
10/10
Takk, Morad, så hyggelig at oppskriften faller i smak! God mandag videre til deg 🙂
Det ble kjempegodt, anbefales👍😄
Så koselig å høre, Tove! Takk for tilbakemeldingen, og god mandag videre til deg 🙂
Gleder meg til å lage i kveld😄 ser utrolig godt ut👍
Håper det smaker, Tove! Lykke til 🙂
Hei! Forretten skal jeg prøve den 30 des. 2022! Det så godt ut! Skal ha bursdagsselskap/ familieselskap! Håper forretten blir vellykket! Smaker bra og friskt! Gøy å prøve seg fram! Å mestre noe nytt! 👍😊🥑🍤🧄🌶🫚
Så hyggelig at oppskriften frister, June-Elisabeth! Lykke til med selskapet! 😊
Nydelig, kan anbefale ristet brød med hvitløkssmør til.
Hei Wenche! Så hyggelig å høre at avokadoretten vår falt i smak. Takk for tipset om brød med hvitløkssmør til, det høres nydelig ut! 🙂