Lime, chili, ingefær og koriander gir disse hjemmelagde fiskekakene en helt fantastisk smak! Sammen med en enkel og god sweet chili dipp kan fiskekakene gjerne spises som en smårett i seg selv. Skal du ha dem til middag smaker de nydelig sammen med villris eller fullkornsnudler og en frisk agurksalat. Hjemmelagde fiskekaker kan fint fryses, så lag gjerne mange når du først er i gang. 4 porsjoner gir cirka 14 fiskekaker.

Ingredienser

4 porsjon

Fiskekaker

400 gram fersk sei (filet uten skinn og bein)
300 gram fersk torsk (filet uten skinn og bein)
0.5 stk rød chili
1 fedd hvitløk
5 gram fersk ingefær
2 ss fersk koriander
2 stilker vårløk
1 stk egg
0.5 stk lime (saft og revet skall)
0.5 ts salt
0.25 ts pepper

Sweet chili dipp

2 ss sweet chili sauce
1 ts limesaft
0.5 stk lime, revet skall
0.25 ts pepper

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' Flytende
Vita hjertego' Flytende
Vita hjertego’ Flytende er en flytende margarin som egner seg godt til steking og i rører eller a… Les mer
Vita hjertego' Lettmajones pakningsbilde
Vita Hjertego' Lettmajones
Vita hjertego’ Lettmajones er en majones for deg som ønsker å gjøre et godt valg for hjertet og k… Les mer

Kommentarer