
Ekstra kremet og hjertego’ hummus
Enkel
10 min
Hummus smaker nydelig som tilbehør til stekt kjøtt eller fisk, men kan også fint brukes på brødskiva eller i en salat. Avokado gjør denne hummusen ekstra fyldig og kremet.
Ingredienser
1 porsjon
1 boks kokte kikerter
2 stk. modne avokado
1.5 ss tahini (malte sesamfrø, kan sløyfes)
1 stk. hvitløksfedd
3 ss sitronsaft
0.5 ts paprikapulver
Salt og pepper
Produkter i oppskriften
Vita hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Slik gjør du
1
Hell vannet av kikertene og hell dem i en skål.
2
Tilsett olje, tahini, presset hvitløk, sitronsaft og paprikapulver og kjør alt med stavmikser til du har en jevn blanding.
3
Tilsett avokado uten skall og stein og kjør det med stavmikseren på nytt til du har en jevn og kremet hummus.
4
Smak til med salt og pepper.
5
Tips!
Om du ønsker en mer krydret hummus kan du drysse over litt chiliflak og tørket koriander til slutt.
Kommentarer