
Klar spinatsuppe med tortellini
Enkel
30 min
Spinaten i denne suppen sørger ikke bare for god smak, den gir deg også både vitamin A (betakaroten), B-vitaminet folat, vitamin C, vitamin K og kalium. Tortellinien bidrar med ytterligere god smak og sørger for at suppen metter godt.
Ingredienser
4 porsjon
1 stk gul løk
2 fedd hvitløk
3 stk gulrøtter
7.5 dl grønnsaksbuljong eller kraft
100 gram spinat
250 gram fylt tortellini, for eksempel med spinat og ricotta
2 ss finhakket frisk persille (kan sløyfes)
Produkter i oppskriften
Vita hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Slik gjør du
1
Finhakk løk og hvitløk. Del gulroten i tynne skiver.
2
Varm opp en kjele på middels sterk varme med Vita hjertego’ Optimal. Stek løk, hvitløk og gulrot til løken er myk, men ikke brunet.
3
Tilsett grønnsaksbuljong og kok opp. La det småkoke i 10 minutter.
4
Ha i spinat og tortellini og la suppen småkoke i 3 minutter til.
5
Dryss over litt finhakket persille til slutt.
Kommentarer