Saftige kyllingkjøttboller passer til alt fra supper og gryteretter, til tapasbordet og en klassisk pasta med tomatsaus. Ved å velge kjøttdeig av kylling fremfor kjøttdeig av storfe får du også i deg både mindre fett og mindre mettet fett. I denne oppskriften har kjøttbollene et deilig kick fra chili. Du kan selv styre hvor sterke kyllingkjøttbollene blir ved å bruke mer eller mindre av skilleveggene i chilien, det er nemlig her mesteparten av styrken i chilien sitter. 1 porsjon gir cirka 26-28 kyllingkjøttboller.

Kommentarer

  • Alice

    Nydelige, laget de flere ganger. Bruker de i forskjellige supper. Supert å ha i frysen.

    • Cecilie,

      Takk for hyggelig tilbakemelding på oppskriften vår, Alice! De smaker sikkert nydelig i supper, det må vi prøve en dag. Lykke til med matlagingen! 🙂

  • Aud

    Nydelige kyllingkjøttboller.

    • Cecilie

      Godt å høre at disse kyllingkjøttbollene falt i smak, Aud! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • Sonja

    Kjempegode boller – skikkelig «stenk» med så mye chili og løk, men absolutt en ny favoritt her i huset 🙂

    • Anne Cathrine

      Så gøy å høre at oppskriften falt i smak, Sonja 🤩