Kyllingsuppe med chili og kokosmelk
Denne kyllingsuppen er et godt valg når du er på jakt etter lettvint, sunn og smakfull middag. Fylt med deilige smaker fra chili, paprika og kokos, og toppet med proteinrik og mager kylling som metter godt.
Ingredienser
Frisk koriander
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Finhakk purreløk og chili. Del paprikaen i små terninger på cirka 0.5 x 0.5 centimeter.
2. Varm opp en kjele med 2 ss Vita hjertego’ Flytende på middels høy varme.
3. Ha i purreløk, chili og paprika og stek til purreløken er myk, men ikke brunet.
4. Tilsett paprikapulver og vend det inn i grønnsakene.
5. Hell over kyllingkraft eller kyllingbuljong og kokosmelk, og kok opp. Senk varme og la det småkoke mens du forbereder kyllingen.
6. Varm opp en stekepanne på middels høy varme med 3 ss Vita hjertego’ Flytende. Salte og pepre kyllingfiletene.
7. Senk varmen til lav, legg på lokk og la kyllingen steke videre i 7 minutter.
8. Når kyllingen er ferdigstekt, bruk to gafler for å strimle den opp. Ha kyllingstrimlene over i kyllingsuppen.
9. Server kyllingsuppen med grovhakkede cashewnøtter og gjerne litt frisk koriander.
Punkt 6 og 7 er nesten identisk. Dere kan vel sløyfe et av dem!
Hei Inger, takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette! Fikset nå 🙂
Mangler syre i oppskriften …den 4.de indigriensen……salt..soett .sterkt og surt……altsaa syre….foerst da blir det perfekt
Vita hjertegod flytende står 2 ganger.Hva er riktig?
Hei Turid, og takk for spørsmål. I denne oppskriften skal Vita hjertego flytende brukes to ganger, så det er nok grunnen til at den nevnes to ganger (punkt 2 og punkt 6) i ingredienslisten 🙂
Hei Emly, og tusen takk for innspill! Denne gjør seg nok godt med noen dråper sitron i, så suppler gjerne med det for en friskere smak 🙂