Dette er en lettere variant av den klassiske waldorfsalaten. Vi har byttet ut kremfløten med lettrømme og brukt lettmajones samt tilsatt litt ananas for å gjøre den ekstra frisk. Waldorfsalaten smaker nydelig til magert kjøtt som svin, kalkun og kylling.

Ingredienser

4 porsjon

2 staver stangselleri
3 stk røde epler
200 gram røde druer – helst steinfrie
200 gram ananas, fersk eller hermetisk
100 gram valnøtter
0.5 dl lettrømme

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' Lettmajones pakningsbilde
Vita Hjertego' Lettmajones
Vita hjertego’ Lettmajones er en majones for deg som ønsker å gjøre et godt valg for hjertet og k… Les mer

Kommentarer

  • Hjørdis Knutsen

    Laget nå, kjempe god🤗👏😃

    • Anne Cathrine

      Så fint å høre at oppskriften falt i smak, Hjørdis 😊

  • Eva

    Må prøves👍

    • Anne Cathrine

      Så gøy at du vil prøve oppskriften, Eva 😊