Lettere waldorfsalat
Enkel
20 min
Dette er en lettere variant av den klassiske waldorfsalaten. Vi har byttet ut kremfløten med lettrømme og brukt lettmajones samt tilsatt litt ananas for å gjøre den ekstra frisk. Waldorfsalaten smaker nydelig til magert kjøtt som svin, kalkun og kylling.
Ingredienser
4 porsjon
2 staver stangselleri
3 stk røde epler
200 gram røde druer – helst steinfrie
200 gram ananas, fersk eller hermetisk
100 gram valnøtter
0.5 dl lettrømme
0.5 dl Vita Hjertego’ Lettmajones
Produkter i oppskriften
Vita Hjertego' Lettmajones
Vita hjertego’ Lettmajones er en majones for deg som ønsker å gjøre et godt valg for hjertet og k… Les mer
Slik gjør du
1. Vask og snitt stangsellerien i skiver. Del eplene i terninger og druene i to.
2. Skjær ananasen i biter.
3. Grovhakk valnøttene.
4. Bland sammen lettrømme, Vita hjertego’ Lettmajones i en bolle.
5. Vend stangsellerien, eplene, druene, ananasen og valnøttene inn i dressingen. Dryss gjerne over litt ekstra hakkede valnøtter på toppen.
Laget nå, kjempe god🤗👏😃
Så fint å høre at oppskriften falt i smak, Hjørdis 😊
Må prøves👍
Så gøy at du vil prøve oppskriften, Eva 😊