Fyldige kjeks med smak av nøtter, dyppet i sjokolade og drysset over med syrlige bringebær. Ypperlig når du vil ha noe godt å nyte til en kopp kaffe eller te.

Kommentarer

  • Nicoline

    Den smuldrer opp

    • Cecilie,

      Hei Nicoline! Det var synd at kakene smuldrer opp! Slik skal det ikke være. Ikke godt å si akkurat hva som er årsaken, men pass på at du bruker et stort egg, og at kakene ikke blir for tynne. La dem være minst 0,5 cm tykke før steking. Lykke til! 🙂

  • Tine

    De drysset fra hverandre når vi tok i de?

    • Cecilie,

      Det var leit å høre at baksten ikke ble helt vellykket, Tine! Laget du hver kjeks på 1 ss og lot dem være 0,5 cm tykke før steking? De må ikke bli for tynne. Lykke til hvis du prøver igjen. 🙂

  • Maria

    Det står i fremgangsmåten at man skal blande inn bakepulver men bakepulver står ikke i ingredienslisten.Hvor mye bakepulver skal man bruke?

    • Marthe

      Hei Maria! Beklager sent svar på denne! Det skal være 1 ts bakepulver i oppskriften, vi har oppdatert ingredienslisten nå.