Squashlasagne
Å bytte ut pastaplatene i lasagnen med skiver av squash er en enkel og smakfull måte å få i seg en ekstra grønnsak. Prøv denne enkle varianten med få ingredienser, laget med karbonadedeig.
Ingredienser
Kjøttblanding
Bechamelsaus
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Kjøttblanding
1. Finhakk løken.
2. Varm opp en stekepanne med Vita hjertego’ Flytende på middels varme.
3. Ha løken i stekepannen og fres den i 2 minutter. Tilsett karbonadedeigen og stek til den er gjennomstekt, cirka 5 minutter.
4. Tilsett hakkede tomater, tomatpuré, salt og pepper i stekepannen, og la det småkoke i 5 minutter.
Bechamelsaus
1. Varm opp en kjele med Vita hjertego´ Flytende på middels varme. Rør inn hvetemelet til det er godt blandet med margarinen, og tilsett melken. La det småkoke på svak varme i cirka 10 minutter.
2. Tilsett revet ost i sausen, rør om og sett til side.
3. Del squashen i tynne skiver på langs ved å bruke en ostehøvel.
4. Legg et lag med kjøttsaus i en ildfast form, så et lag med bechamelsaus og deretter et lag med squashskiver. Gjenta dette to ganger til og avslutt med revet ost på toppen.
5. Stek squashlasagnen på midterste rille i cirka 30 minutter, til osten er gyllen.
Kommentarer