
Squashlasagne
Å bytte ut pastaplatene i lasagnen med skiver av squash er en enkel og smakfull måte å få i seg en ekstra grønnsak. Prøv denne enkle varianten med få ingredienser, laget med karbonadedeig.
Ingredienser
Kjøttblanding
Bechamelsaus
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Kjøttblanding
Finhakk løken.
Varm opp en stekepanne med Vita hjertego’ Flytende på middels varme.
Ha løken i stekepannen og fres den i 2 minutter. Tilsett karbonadedeigen og stek til den er gjennomstekt, cirka 5 minutter.
Tilsett hakkede tomater, tomatpuré, salt og pepper i stekepannen, og la det småkoke i 5 minutter.
Bechamelsaus
Varm opp en kjele med Vita hjertego´ Flytende på middels varme. Rør inn hvetemelet til det er godt blandet med margarinen, og tilsett melken. La det småkoke på svak varme i cirka 10 minutter.
Tilsett revet ost i sausen, rør om og sett til side.
Del squashen i tynne skiver på langs ved å bruke en ostehøvel.
Legg et lag med kjøttsaus i en ildfast form, så et lag med bechamelsaus og deretter et lag med squashskiver. Gjenta dette to ganger til og avslutt med revet ost på toppen.
Stek squashlasagnen på midterste rille i cirka 30 minutter, til osten er gyllen.
Kommentarer