Å bytte ut vanlig pasta med «pasta» laget av squash er en super måte å få i seg ekstra grønnsaker på. Squashpasta kan spises rå, eller du kan varme den, som vi har gjort her. Da får de en mykere og mer pastalignende konsistens. Squashen har ikke så mye smak i seg selv, men tar smak fra det den serveres med og passer derfor perfekt til denne smaksrike sausen med chili, hvitløk og scampi. Gå for scampi som er ASC-sertifisert (Aquaculture Stewardship Council) og MSC-sertifisert (Marine Stewardship Council), de er bærekraftige og tydelig merket med dette utenpå pakningen.

Ingredienser

4 porsjon

450 gram frossen rå scampi, uten skall
4 stk squash
2 fedd hvitløk
1 ts tørket timian
0.25 ts chiliflak
0.5 ss sitronsaft
0.5 dl grønnsakskraft eller buljong
0.5 ss Srirachasaus
0.5 dl lett matfløte
1 ts salt
0.5 ts pepper
0.5 ss bladpersille

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' Flytende
Vita hjertego' Flytende
Vita hjertego’ Flytende er en flytende margarin som egner seg godt til steking og i rører eller a… Les mer

Kommentarer

  • Unni Korstvedt

    Tok litt ekstra chili,og chilisaus i.Det ble spicy og helt nydelig.Kommer til å lage flere ganger👌

    • Karina

      Hei Unni,
      Det høres godt ut! Hyggelig at du har funnet en ny favoritt blant oppskriftene våres.