Sunn pai med halvgrov bunn, fylt med laks og spinat
Enkel
1 t
Denne paien med halvgrov bunn og er fylt med næringsrike ingredienser som egg, laks og spinat, og passer utmerket både til lunsj og middag. Frys den gjerne ned i porsjoner, så kan du ha den med i matpakken.
Ingredienser
1 porsjon
1.5 dl siktet hvetemel
1 dl sammalt hvetemel, finmalt
3 ss kaldt vann
4 stk egg
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
2 dl lettmelk
200 gram røkt laks
200 gram fersk spinat
Produkter i oppskriften
Vita Hjertego' Margarin
Vita hjertego’ Margarin er en plantemargarin laget av raps- og solsikkeolje, for deg som ønsker e… Les mer
Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 190 grader.
2. Kna sammen siktet og sammalt hvetemel og Vita hjertego’ Margarin. Ha i vann og form det til en deig.
3. Kjevle ut deigen og legg den i en godt smurt paiform.
4. Pisk eggene luftige i en bolle. Tilsett salt, pepper og melk. Bland inn spinat og laks.
5. Hell eggeblandingen over i paiformen.
6. Stek paien på midterste rille i ovnen i 40 minutter, til eggemassen har stivnet.
Tips!
Du kan fint erstatte røkt laks med fersk, om du ønsker det.
Kommentarer