Sunnere muffins med smuldretopping
Både muffins og smuldrepai smaker helt fantastisk, og når disse to finner veien sammen til en smuldremuffins, blir resultatet helt himmelsk. Lag disse neste gang du får besøk eller når du vil ha noe godt til kaffen. At de er laget med mindre søtning og grovt mel er det ingen som kommer til å merke! Muffinsene kan fint fryses. Oppskriften gir 6 store eller 12 små muffins.
Ingredienser
Muffins
Smuldretopping
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 175 grader.
2. Mos bananene med gaffel eller stavmikser. Pisk eggene luftige i en bolle og tilsett moste bananer, Vita hjertego’ Flytende og honning.
3. Bland sammen vaniljesukker, bakepulver, salt, sammalt hvetemel og havregryn. Ha blandingen over i bollen med de våte ingrediensene og rør til du har en jevn og klumpfri røre.
4. Lag smuldretoppingen ved å blande sammen sammalt hvetemel med Vita hjertego’ Margarin og honning. Bruk gjerne hendene for å bearbeide margarinen inn i melet. Blandingen skal være smuldrete.
5. Oppskriften gir 6 til 12 muffins, avhengig av størrelse på formene. Dryss smuldretoppingen over formene.
6. Stek muffinsene i ovnen i 20 til 25 minutter.
Det var godt synes jeg
Godt å høre at muffinsene falt i smak hos dere, Lotte og Ane! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med bakingen 😊