
Sunnere sjokoladekuler med avokado
Disse herlige sjokoladekulene er laget med avokado og appelsin, og smaker nydelig som både dessert eller til kaffen. I tillegg til å smake fantastisk, er de også rike på sunt fett. Oppskriften gir ca. 18 sjokoladekuler.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Fjern skall og stein fra avokadoene, og mos de godt med en stavmikser, blender eller gaffel til du har en klumpfri mos.
Fyll en kjele 1/3 med vann og kok opp. Senk varmen til middels lav og legg en bolle i egnet størrelse over kjelen slik at du får vannbad.
Ha kokesjokoladen og Vita hjertego’ Margarin i bollen og smelt de over vannbadet.
Riv appelsinskallet med et fint rivjern. Her vil du ha
Ha i den moste avokadoen og appelsinskallet i bollen og rør alt godt sammen.
Dekk til med litt folie og sett i fryseren i 1 time.
Form små sjokoladekuler av massen og rull dem i kakaopulver eller melis.
hvor lenge er disse holdbare?
Sjokoladekulene bør oppbevares i kjøleskapet og har kan da ha en holdbarhet på 2-4 uker. Lykke til 😊