Tabbouleh
Enkel
30 min
Tabbouleh er en bulgursalat med opprinnelse fra Midtøsten. Med urter som mynte og bladpersille passer den godt til for eksempel laks.
Ingredienser
4 porsjon
4 dl grønnsaksbuljong
1 dl bulgur
4 dl bladpersille
1 dl mynte
2 stk tomater
2 stk vårløk
2 ss sitronsaft
0.5 ts salt
Produkter i oppskriften
Vita Hjertego' Optimal olje
Vita hjertego’ Optimal er en ideell blanding av blanding av raps-, solsikke- og olivenolje. Rapso… Les mer
Slik gjør du
1. Varm opp grønnsaksbuljongen i en kjele på middels høy varme.
2. Ha bulgur i en bolle og hell den varme grønnsaksbuljongen over. La det trekke i cirka 20 minutter.
3. Ha den ferdig trukkede bulguren over i en sil, og press ut den resterende væsken.
4. Finhakk bladpersille, mynte, tomater og vårløk og ha det over i en bolle.
5. Tilsett bulgur, sitronsaft, Vita hjertego’ Optimal olje og salt i bollen, og bland det hele godt sammen.
Kommentarer