Tacopasta
Enkel
30 min
Denne tacopastaen kan fort bli en ny middagsfavoritt! Ved å kombinere taco og pasta har du også en smakfull og enkel måte å gi nytt liv til tacorestene fra gårsdagens middag.
Ingredienser
4 porsjon
400 gram pastaskruer
400 gram tacokjøttdeig
2 ss Flytende Melange
400 gram hakkede tomater
1 stk løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
180 gram mais
1 stk rød paprika, i små terninger
150 gram revet ost (f.eks. mozzarella eller cheddar)
Produkter i oppskriften
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer
Slik gjør du
1. Kok pasta etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og ha den ferdigkokte pastaen over i en bolle.
2. Ha Flytende Melange Original i en kasserolle på middels høy varme. Tilsett løk og stek under omrøring i 1-2 minutter.
3. Rør inn tacokjøttdeig, hvitløk og hakkede tomater.
4. Kok opp og senk temperaturen. La sausen småkoke under lokk i 15 minutter.
5. Ha kjøttsausen over pastaskruene og bland sammen. Bland inn mais og paprika.
6. Server tacopastaen toppet med revet ost.
Er det 600gr ukokt paste?
Hei Helen! Ja, det stemmer at målene er oppgitt med ukokt pasta. Lykke til! 🙂
For lite preg av Taco, minner mer om italiensk pasta med kjøttsaus.
Kan godt piffes opp med mer tacokrydder 🤠
Ja, her er det bare å tilsette mer krydder hvis du ønsker det, Svein! Høres nydelig ut. Lykke til hvis du lager denne pastaretten igjen! 🙂