Grillspyd med kylling og grønnsaker
Enkel
30 min
Disse grillspydene med honningmarinert kylling, squash, maiskolber og paprika er saftige, små smaksbomber som fort vil kunne seile opp som en grillfavoritt. Pass på å dele ingrediensene i jevnstore biter og snu spydene ofte for best mulig resultat.
Ingredienser
4 porsjon
Honningmarinade
Grønnsaker
Produkter i oppskriften
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer
Slik gjør du
Marinade
Grønnsaker
1. Del maiskolber og squash i 1 cm tykke skiver.
2. Del opp paprika i biter på 2×2 cm.
3. Ta kyllingen ut av kjøleskapet og finn frem grillspydene. Tre kylling, squash, maiskolbe og paprika på grillspydene. Om du bruker grillspyd av tre må de bløtlegges godt i vann før bruk.
4. Pensle grillspydene med Flytende Melange og grill spydene til kyllingen er gjennomstekt. Snu spydene ofte slik at de ikke svir seg.
Nei, dette var ingen slager for oss. Maisen ble jo ikke ferdig samtidig med kyllingen og marinaden var smakløs. Beklager, denne anbefaler jeg ikke.
Det var leit å høre at grillspydene ikke ble vellykkede, Camilla! Vi har skrevet en artikkel med tips til steking av grillspyd hvis det kan inspirere og være til nytte hvis du skulle prøve deg igjen en dag. Lykke til! 😊 https://mills.no/melange/5-steg-til-perfekte-grillspyd/
Har aldri klart å dele maiskolbe med kniv. Hvordan dele den i skiver og medhvilket redskap.
Hei Kari, en maiskolbe lar seg som regel dele med en god kniv. Hold på begge sider av kniven mens du presser ned (ikke skjære frem og tilbake) over kolben. Lykke til 🙂