Disse grillspydene med honningmarinert kylling, squash, maiskolber og paprika er saftige, små smaksbomber som fort vil kunne seile opp som en grillfavoritt. Pass på å dele ingrediensene i jevnstore biter og snu spydene ofte for best mulig resultat.

Kommentarer

  • Camilla

    Nei, dette var ingen slager for oss. Maisen ble jo ikke ferdig samtidig med kyllingen og marinaden var smakløs. Beklager, denne anbefaler jeg ikke.

    • Cecilie,

      Det var leit å høre at grillspydene ikke ble vellykkede, Camilla! Vi har skrevet en artikkel med tips til steking av grillspyd hvis det kan inspirere og være til nytte hvis du skulle prøve deg igjen en dag. Lykke til! 😊 https://mills.no/melange/5-steg-til-perfekte-grillspyd/

  • Kari Adolfsen

    Har aldri klart å dele maiskolbe med kniv. Hvordan dele den i skiver og medhvilket redskap.

    • sorsig

      Hei Kari, en maiskolbe lar seg som regel dele med en god kniv. Hold på begge sider av kniven mens du presser ned (ikke skjære frem og tilbake) over kolben. Lykke til 🙂