Vil du lykkes med gjærbakst er det to ting du må ha kontroll på: temperatur og tid. Baker i Mills, Geir Brekke, gir deg triksene som sørger for vellykket gjærbakst.

Temperatur og tid er nøkkelen til god heving og luftigere bakst, og det er særlig en ting mange gjør feil. Få baker Tomm Munthes beste tips til hevingen og hvordan du får luftigere bakst hjemme.

Baker i Mills, Geir Brekke, har lang erfaring med grov bakst, og vet hva som skal til for å få grove brød like luftige og saftige som de fine. Han forteller at det er særlig to ting som er viktige for å lykkes med grov bakst.

Det går fint an å lage deilig bakst selv om du må ta hensyn til allergier. I butikken finnes det gode erstatninger som gjør allergibakst enkelt, men kanskje har du allerede noe i skapet som kan brukes?

Visste du at hemmeligheten bak et luftig og saftig brød ligger i skorpen? Med litt damp i ovnen kan du få sprø skorpe og et mer saftig brød. Du kan faktisk høre om du har lykkes.

Å bake med barn er gøy, men det kan også være en utfordring. TV-baker, kakeblogger og firebarnsmor Anne-Brith Davidsen, deler sine beste tips til en vellykket bakestund med barna.

En god glasur er prikken over i-en på ethvert bakverk. Ina-Janine Johnsen fra Mat på Bordet deler her sine beste tips til hvordan du kan lage god glasur, og du får oppskrift på 6 nydelige glasurvarianter.

Det finnes alltid en anledning for kake, enten det er til kaffen, i et bursdagsselskap, eller til en ordentlig fest. Her finner du oppskrifter på kaker til enhver anledning!

Med vår enkle oppskrift på sjokoladekake kan du lage fem ulike og dekorative bursdagskaker.