Nr. 1 – Verdens beste vafler

Norge er en vaffelelskende nasjon og faktisk har vi laget vafler helt siden 1700-tallet. Vafler lages til alt fra søndagskos og bursdager til dugnader og møter. Derfor er det kanskje ingen overraskelse at oppskriften på det som sies å være verdens beste vafler inntar førsteplassen.

Nr. 2 – Slik steker du koteletter

På andreplass finner vi hverdagsklassikeren stekte koteletter. Her får du kokkens beste tips til å lykkes med kotelettene, enten det er på grillen eller i ovnen.

Nr. 3 – Kyllinggryte med sopp og bacon

Denne godbiten av en middagsrett inneholder ingredienser som gir masse deilig smak – i tillegg til at den kan lages på under 30 minutter. Kanskje ikke så rart den har blitt en favoritt hos mange.

Nr. 4 – Sarah Bernhard

Sarah Bernards har på kort tid blitt kaken alle elsker. Disse søte små munnfullene er spesielt populære rundt juletider og passer også godt for de som har glutenallergi, da den lages med mandelbunn. Denne finnes også som langpanneversjon her eller uten egg for de som er allergiske mot det.

Nr. 5 – Enkel pannekakerøre

Pannekakerøre er en go-to oppskrift for mange og med denne enkle oppskriften er går det fort å slenge sammen røra. Server for eksempel med med syltetøy, friske bær, eller med bacon og sjampinjong.

Nr. 6 – Sjokoladekake i langpanne

Anledningene for sjokoladekake i langpanne er mange og denne varianten med sin lyse, luftige glasur har blitt ekstra populær. Den blir spesielt mye lest rundt mai og juni – så kanskje er den populær til bursdager, dugnader og skoleavslutninger?

Nr. 7 – Slik får du saftige boller

Få ting slår duften av nybakte boller og mange jakter på bolleoppskriften som gir de luftigste og saftigste bollene. Dette er en enkel oppskrift med grundige forklaringer,noe som kanskje er grunnen til at så mange kommer tilbake til den.

Nr. 8 – Vafler uten egg

På åttendeplass finner vi nok en vaffeloppskrift, nemlig vafler uten egg. Den har jevnt med lesere gjennom året, men får en skikkelig økning i antall lesere rundt vaffeldagen 25. mars.

Nr. 9 – Kremet kyllinggryte med soltørkede tomater

Niendeplassen inntar en deilig kyllinggryte med soltørkede tomater, spinat og parmesan. En enkel, men veldig god middagsoppskrift som ser ut til å være ekstra populær å lage i februar og mars.

Nr. 10 – Langtidssteking av kjøtt

Langtidssteking av kjøtt har blitt en økende trend de siste årene. Det er kanskje ikke så rart, det gir både saftige og god smak av billige kjøttstykker. I denne artikkelen får du gode råd både valg av kjøttstykker, krydring og alt annet du måtte lure på om hvordan du går frem for å langtidssteke kjøtt.