Like sikkert som at sommeren kommer, er de mange sommeravslutningene som følger ulike aktiviteter, barnehage og skole. Samtlige inviterer til sommeravslutninger og det er som regel foreldrenes oppgave å sørge for at bordene bugner av mat og kaker.

I en hverdag hvor dagene allerede er hektiske og fulle av planer, gjelder det å finne oppskrifter som går raskt å lage. I butikken finner du et stort utvalg av ferdige poser du kan røre ut, men ofte går det like raskt å lage det selv. Dessuten smaker det mye bedre. Her er 5 enkle kaker som garantert vil være en suksess på sommeravslutningene:

Sjokoladekake i langpanne. Foto.

Saftig sjokoladekake i langpanne

Prøv vår saftige sjokoladekake i langpanne, en velkjent klassiker som er alltid like populær. Prøv denne supersaftige varianten med en sjokoladekrem som er så god at du ikke vil klare å la være å slikke på slikkepotten.

Eple crumble

Smuldrekake

Smuldrekake er kanskje den enkleste kakeoppskriften du kan finne. Den tar kun 10 minutter å røre sammen og kan varieres etter sesong og tilgang på frukt og bær. I stedet for epler kan du bruke pærer, skogsbær, jordbær, bringebær, plommer, nektariner eller ananas. Du kan også bake smuldrekaken i en langpanne ved å doble oppskriften. Få oppskrift på smuldrekake her.

Suksessterte

Suksessterte

Dette er kaken som virkelig lever opp til navnet sitt med deilig mandelbunn og fyldig eggekrem. Selv om den kan virke komplisert, er den både rask og enkel å lage. Her kan du også doble oppskriften og fylle en liten langpanne. Få oppskriften på suksessterte her.

blondies brownies kake

Blondie med hvit sjokolade og macadamianøtter

Kaker i langpanne er den enkleste måten å få laget kake til mange på. Blondie er den mindre kjente slektningen til brownie, som smaker minst like fantastisk. Ved å doble denne oppskriften fyller du en stor langpanne og har nok kake til minst 20 personer. Vi har fylt vår blondie med fyldig hvit sjokolade og knasende biter av macadamianøtter – denne varianten blir garantert en favoritt på kakebordet. Oppskriften på blondie får du her.

Sitronkake med ostekrem. Foto.

Sitronkake med ostekrem

Denne syrlige og friske sitronkaken er enkel å røre sammen og har smaker som passer perfekt til sommerens avslutninger. Den fyldige glasuren av ostekrem er prikken over i-en. Ønsker du å lage den i langpanne er det bare å doble oppskriften.