Festkaker

Enten du skal bake til konfirmasjoner, dåp eller sommerfester, så finnes det en kake som passer! Her har vi samlet våre favorittoppskrifter på festkaker.

Verdens beste Kvæfjordkake

Kvæfjordkake ble i 2002 kåret til Norges nasjonalkake av Nitimens lyttere og er absolutt klassiker på kakebordet. Den både ser lekker ut og smaker fantastisk.

Oreo cupcakes

Den gode smaken av sjokolade, sammen med fyldig krem og knasende sprø kjeks, er en vinneroppskrift som mange gjester setter pris på.

Iskake med bringebær

Noe av det fine med iskaker, er at de kan lages mange dager i forveien. Denne lekre og friske iskaken er laget av fløyelsmyk vaniljeiskrem, fylt med friske bringebær, på en knasende god kjeksbunn.

Klassisk jordbærkake med lime

Dekket med pisket kremfløte og pyntet med jordbær er denne kaken klar for fest. I tillegg har den fått en liten oppgradering ved at bunnen er bløtet med limesirup.

Popcornkake med salt karamellkrem

Har du lyst til å lage en kake som skiller seg ut på kakebordet? Da bør du prøve denne imponerende popcornkaken!

Jordbærostekake

Denne fyldige jordbærostekaken har en knasende god kjeksbunn, og er i tillegg glutenfri!

Gulrotrullekake

I denne kaken er to favorittkaker, gulrotkake og rullekake, samlet i en himmelsk gulrotrullekake. Resultaten er en imponerende kake som smaker fantastisk.

Pavlova med vaniljekrem

Pavlovaen er like enkel som den er fantastisk, med en marengsbunn som er sprø utenpå og myk på innsiden, toppet med deilig vaniljekrem og friske bær.

Marengskake med sjokolade og karamellkrem

Dette er en skikkelig festkake med en knasende god marengs og en vidunderlig krem av sjokolade og karamell. En fyldig og smakfull festkake det nesten er umulig å ikke ta et stykke til av.

Red velvet-kake

Denne kaken er en amerikansk klassiker, som til tross for sin ildrøde farge, er en saftig og fløyelsmyk sjokoladekake.

Relaterte oppskrifter