
Bananpannekaker uten havregryn
Modne bananer er myke, søte og perfekte å bruke i pannekaker. Dette gir sødme til pannekakene, men er også et naturlig bindemiddel slik at du ikke behøver å bruke like mange egg som i vanlig pannekakerøre.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Pisk sammen egg i en stor bolle. Tilsett melk og Flytende Melange og rør godt.
Mos bananene godt med en gaffel og bland inn i eggeblandingen.
Bland sammen siktet hvetemel, salt og bakepulver. Ha litt og litt av melblandingen i det fuktige og rør godt til en glatt røre.
La pannekakerøren stå og svelle i romtemperatur i 15 minutter.
Ha Flytende Melange i en stekepanne på middels høy temperatur.
Bruk en skje og hell røre 3 steder i stekepannen, til 3 små pannekaker. Beregn ca. 1.5 – 2 ss røre per pannekake.
Stek 1-2 minutter til pannekakene er gylne på undersiden og røren på toppen har begynt å stivne.
Snu pannekakene med en stekespade og stek videre i ca. 1 minutt til pannekakene er gylne og gjennomstekt.
Server pannekakene med bananskiver, bær og revet/høvlet sjokolade.
Kan bruke den velidig ofte kjempe bra
Så hyggelig å høre at oppskriften brukes ofte, Veronica! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med pannekakene 🙂