Fingerkremkjeks, også kjent som saudakjeks, er en julekake med lange tradisjoner. Dette er små søte kjeks fylt med en nydelig romkrem. Fingerkremkjeks kommer i ulike varianter når det kommer til farge og smak på fyllet, og de kan også lages i ulike fasonger. I denne oppskriften er de små, søte kjeksene fylt med en nydelig rosafarget romkrem. Oppskriften gir cirka 30 fingerkremkjeks.

Ingredienser

1 porsjon

Kjeks

2 stk egg
125 gram sukker
400 gram siktet hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
150 gram Melange

Fyll

100 gram Delfia
150 gram melis
3 dråper romessens
2 dråper rød konditorfarge

Produkter i oppskriften

Melange 500 gram
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?
Sandkaker

Se alle oppskrifter på julekaker

Over 90 oppskrifter på moderne og klassiske julekaker.

Kommentarer

  • Berit H-H

    Påvirker det resultatet med glutenfritt mel?

    • Anne Cathrine

      Hei Berit! Det har vi ikke forsøkt, men vil ikke tro det. 😊

  • Anne-Karin Nergård

    Kan man bruk noe annet enn delfiafett i fyllet?
    E allergisk for kokos..

    • Lisbet

      Du kan sikkert bruke smørkrem eller kanskje delfiafett?

  • Mariann

    Har disse lang holdbarhet?

    • Anne Cathrine

      Hei! De kan oppbevares tørt i en tett kakeboks i 2-3 uker 🙂