Gulrotkake kan påstås å være manges favorittkake og det forstår vi godt! Den smaker nydelig, er saftig og har en herlig glasur som gjør at man får lyst på mer enn bare ett kakestykke. Denne varianten er enkel å røre sammen og er laget i langpanne – noe som gjør den perfekt til kakebordet og anledninger som bursdager og skoleavslutninger.

Ingredienser

1 porsjon

Gulrotkake

5 stk egg
3.5 dl sukker
3 stk gulrøtter, store (ca. 400 gram tilsammen)
5 dl mel
1 ts kanel
1 ts kardemomme
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver

Ostekrem

200 gram kremost
100 gram Melange
1.5 dl melis
1 ts vaniljesukker

Produkter i oppskriften

Melange 500 gram
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer
Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer

  • elsoft@online.no

    God.Kan kaken fryses?

    • Anne Cathrine

      Ja, denne kaken kan du fint fryse. Del den gjerne opp i mindre biter så blir det lettere å få plass i frysen og du kan tine den mengden du selv vil. God bakelyst 😊