Denne krydderkaken er saftig og full av gode smaker som kanel, kardemomme og ingefær. Toppet med en frisk ostekrem-glasur er dette en kake som passer for både store og små anledninger.

Ingredienser

1 porsjon

Krydderkake

5 stk egg
1.5 dl sukker
2 dl brunt sukker
3 dl kefir
6 dl mel
3 ts kanel
2 ts kardemomme
2 ts ingefær
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
2 ts natron

Ostekrem

200 gram kremost
100 gram Melange
1.5 dl melis
1 ts vaniljesukker

Produkter i oppskriften

Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens enkelhet og Mela… Les mer
Melange 500 gram
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Kommentarer

  • Sylvia Rønning

    Kan denne fryses

    • cecilie,

      Hei Sylvia! Ja, du kan utmerket godt fryse denne kaken. Del den opp i mindre stykker og pakk godt inn. Mindre kakestykker tiner raskt og gjør det enkelt å ta opp litt og litt når man blir fysen på kake 😊