
Gulrotpannekaker
Disse gulrotpannekakene er enkle å lage og er perfekt å servere som en deilig lunsjrett eller til middag. Har du rester av gulrøtter i grønnsaksskuffen kan de enkelt brukes i pannekakene ved å rives og has i pannekakerøren.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Skrell og riv gulrøttene.
Pisk egg sammen med melk og Flytende Melange i en stor bolle.
Bland sammen mel, bakepulver og salt. Tilsett litt og litt i eggeblandingen og rør godt til en jevn og klumpfri pannekakerøre.
Vend inn gulrøttene og la røren svelle i romtemperatur i 15 minutter.
Varm opp Flytende Melange i en stekepanne på middels høy varme.
Ha en liten med skje pannekakerøre tre steder i pannen og lag tre pannekaker. Beregn ca. 1.5 – 2 ss røre per pannekake.
Stek i 1-2 minutter til pannekakene er gylne på undersiden og røren på toppen har begynt å stivne.
Snu pannekakene og stek videre i ca 1 minutt, til pannekakene er gylne på begge sider.
Server gulrotpannekakene med fersk spinat og revet gulrot, eller med din favoritt-topping.
Kommentarer