Til forskjell fra lyse pepperkaker har de mørke gjerne en litt mindre søt smak, men til gjengjeld mer fylde, som følge av en annen krydder- og ingredienssammensetning i deigen. Denne oppskriften gir ca. 60 pepperkaker.

Kommentarer

  • Cecilie Forfang

    Akkurat den pepperkakesmaken jeg var ute etter! Takk!

    • Cecilie,

      Så koselig at du fant det du var ute etter, Cecilie! Lykke til med baksten i førjulstiden og takk for tilbakemeldingen din 🙂

  • Ann-Kristin

    Må det være kremfløte eller kan en bruke matfløte?

    • Cecilie,

      Hei Ann-Kristin! Vi anbefaler kremfløte i denne oppskriften, men det går fint å bruke matfløte også, men da blir smaken noe annerledes, fordi fettprosenten er lavere. Lykke til med bakingen 🙂

  • AminN

    kan man ta hoonig histede får sirup

    • Cecilie,

      Hei Amin! Ja, det kan du. Lykke til! 🙂