Hjemmelagde punsjboller er deilige konfektbiter vi gjerne forbinder med jul. De smaker nydelig av sjokolade og rom, og kan enkelt lages på en halvtime. I tillegg skjuler disse godbitene en liten hemmelighet. De er nemlig laget av kakesmuler. Det meste kan brukes, som avskjær av formkaker, mislykkede småkaker eller knuste krumkaker. Her kan du benytte det du har tilgjengelig. 1 porsjon gir cirka 30 punsjboller.

Kommentarer

  • Siri

    Dere skriver at du lager det på 30 min, men massen skal stå kaldt i 1t, så det stemmer vel ikke helt.

    • Cecilie

      Hei Siri! Takk for at du har et våkent øye! Oppskriften er nå rettet. God jul videre til deg! 🙂

  • Randi M

    Kan jeg bruke konjakk i stedet for rom, for det liker jeg ikke. Eller noe annet?

    • Anne Cathrine

      Du kan fint bruke konjakk eller annet brunt brennevin du liker. Prøv også med appelsinjuice eller saften av klementiner for en helt annen smaksopplevelse. Lykke til med baksten 😊

      • Gunvor

        Kan sherry brukes?

        • Cecilie

          Hei Gunvor! Det har vi ikke prøvd, men jeg vil tro at sherry også smaker fortreffelig i disse. Lykke til!