Sarah Bernhard er små, uimotståelige kaker som har fått navnet sitt fra den franske skuespillerinnen Sarah Bernhardt. Sarah Bernhard uten egg får du ved å lage en eggefri kransekakemasse og en enkel sjokoladekrem. Oppskriften gir cirka 16 småkaker.

Kommentarer

  • Monica

    Hei takk for oppskrift!
    Kan man sette hele kakemassen i en form og fortsatt steke i 7 min? Tenkte på å lage en stor kake enn mange små.

    • Cecilie

      Hei Monica! Så hyggelig at du vil prøve oppskriften på Sarah Bernhard uten egg. Vi har ikke prøvd det selv, men det skal gå fint å lage disse i en form, men da må du nok øke steketiden til minst det dobbelte. Prøv deg litt frem, eller kanskje du ønsker å la deg inspirere av denne oppskriften på Sarah Bernard i langpanne: https://mills.no/oppskrift/melange/sarah-bernhard-langpanne/ Lykke til 🙂

  • Eva Grøstad

    Kan disse fryses?

    • Norunn Fiskaa

      Kon nokon svare om desse kan fryses ?

    • Anne Cathrine

      Beklager sent svar! Ja, Sarah Bernhard kan oppbevares i frysen. Tiner raskt i romtemperatur. Lykke til 😊