Fra januar til april er skreien i sesong. Den kommer svømmende fra Barentshavet og har derfor ekstra muskler og mer fasthet i kjøttet, noe som gjør den helt unik på smak og konsistens. Skreien har en nesten søtlig smak som gjør at salt tilbehør som chorizo passer perfekt som tilbehør.

Ingredienser

4 porsjon

Sellerirotmos

600 gram sellerirot
2 stk poteter

Skrei

600 gram skrei
1.5 ts salt
100 gram chorizopølse

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer

  • Knut Roger

    Fikk dette servert i Kristiansund men da med klippfisk, smakte nydelig. Kunne tenkt meg noen granateplekjerner for å pynte og syrlighet men var fortreffelig uten 😊😊

    • Cecilie,

      Hei Knut Roger! Det høres nydelig ut med klippfisk i denne retten. Takk for tilbakemeldingen, og lykke til hvis du prøver oppskriften 🙂