Er du en av dem som liker at vaflene er ekstra tykke og myke, så er dette oppskriften for deg! Her er det mengden egg, rømme og melk som sammen med natron gjør vaflene tykke. Vaffelrøren skal være tykk, så det er viktig å la den svelle i minst en halvtime for å få riktig konsistens. Legg vaflene oppå hverandre under et rent kjøkkenhåndkle etterhvert som du steker for å holde dem saftige og myke. Oppskriften gir cirka 12 vafler.

Kommentarer

  • Susanne

    Det ble gode tykke vafler. Reagerte litt på mengden sukker. Jeg halverte mengden og vaflene ble likevel veldig søte. Trengte ikke syltetøy for å si det sånn. 🙂

    • Cecilie,

      Hei Susanne! Så hyggelig at vaflene ble gode, og at du tilpasset oppskriften til din smak med mindre sukker. Det ble vi veldig glad for å høre, takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • Gudrunn

    Helt ok, men jeg har fått bedre komplementer på Toro vafler. Sier selvfølgelig at det er min hemmelige oppskrift, det må jo være lov 🙂

    • Cecilie,

      Godt å høre at du har funnet din egen hemmelige vri på vaflene, Gudrunn, lykke til! 😊

  • Ola

    Må man ha natron?

    • cecilie

      Hei Ola! I denne oppskriften kan du erstatte 0,5 teskje natron med 1 teskje bakepulver. Men det er ikke sikkert at vaflene blir like tykke som ved bruk av natron. Lykke til! 🙂