
Slik lager du myke vafler
Noen elsker sprø vafler, andre foretrekker myke. Tilhører du sistnevnte kategori kan du prøve denne oppskriften som gir deg tykke og myke vaffelplater. Legg de nystekte vaflene oppå hverandre på en tallerken med et kjøkkenhåndkle over. Da får du en høy stabel med vafler som holder seg myke og saftige. Oppskriften gir cirka 12 vaffelplater.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Pisk egg og sukker til eggedosis. Spe med melk og flytende Melange.
Bland sammen salt, hvetemel, bakepulver og kardemomme, og sikt det inn i røren. Pisk det godt sammen til du har en fin og jevn røre uten klumper.
La røren svelle en halvtime på kjøkkenbenken.
Smør vaffeljernet med Flytende Melange før du steker, og gjerne mellom hver andre eller tredje vaffel, for å hindre at vaflene setter seg fast.
Legg vaffelplatene oppå hverandre i en stabel. Dekk til med et kjøkkenhåndkle for å holde vaflene myke og varme.
Deiligste vafler jeg har smakt. De var så utrolig fyldige og myke jeg kunne ha besvimt der og da. Det er en skam at det ble så få vafler! Jeg fikk rundt 10 stk, så hadde gjerne ønsket at oppskriften ga noen fler!!!
Godt å høre at oppskriften falt i smak, Kimi! Du får lage dobbel porsjon neste gang, lykke til! 🙂
For en bra oppskrift! Skulle kanskje ønske vaflene var litt søtere, men ellers verdens beste vaffeloppskrift! ❤️
Så koselig at vaflene faller i smak hos deg, Ada! Takk skal du ha for tilbakemeldingen. Det er ikke noe i veien for å bruke mer sukker i oppskriften hvis du ønsker det. Lykke til 🙂
Har aldri fått så mange positive tilbakemeldinger på vafler før, så gode 🤩
Hei Birgit! Så hyggelig å høre at vaflene falt i smak! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med stekingen! 🙂
Veldig gode vafler, de beste jeg har funnet🤩
Alltid hyggelig med slike tilbakemeldinger, Terje! Takk skal du ha, og lykke til med vaffelstekingen! 🙂
Skal lave no😊 ser gode ut
Håper det smakte, Amalie! 🙂
Kan kan bruke vanlig Melange om man ikke har flytende?
Hei M! Ja, det kan du. Lykke til! 🙂
Hærlig 😀
Så hyggelig at det frister, Bjørn! Lykke til med vaffelstekingen! 🙂