Disse klassiske, norske kavringkakene er nært beslektet med italienske biscotti. De er sprø i konsistensen og vanlige smakstilsetninger er blant annet sitron, mandel, ingefær, kanel og vanilje. Mange foretrekker å dyppe kakene i kaffe eller te, og baker de gjerne til ulike anledninger gjennom hele året. Oppskriften gir ca. 20-30 kaker.

Kommentarer

  • Camilla

    Gode kaker, men én porsjon som står som standardvalg gir ikke i nærheten av 60 kaker – jeg fikk under 30, og da er mange smalere enn anbefalt.

    • Cecilie,

      Hei Camilla! Så koselig å høre at kakene ble gode. Du har rett i at oppskriften gir færre kaker, og den er nå rettet til cirka 20 – 30 kaker. Takk for at du har et våkent øye, og lykke til med baksten 🙂

  • Øyvind Engertoppen Sand

    Bytta ut melange med meierismør 😀

    • Cecilie,

      Hei Øyvind! Vi synes selvfølgelig at det smaker aller best med Melange, men det er ikke noe i veien for å bruke meierismør i disse tebrødene. Det viktigste er at alle finner det som passer best for seg. Lykke til med baksten! 😊

  • Torhild

    Mine ble ikke sprø, men harde…….hva har jeg gjort feil?

    • cecilie

      Hei Torhild! Det var leit å høre at tebrødene ikke ble vellykkede. Kan det være at du arbeidet for lenge med deigen? Den skal røres minst mulig sammen for å unngå for kompakte kaker. Lykke til hvis du prøver igjen! 🙂

  • Unni

    Pensle eggehvite eller sammenvispet egg på stengene før du strør med perlesukker og hakkede mandler, da fester det seg bedre.

    • Anne Cathrine

      Takk for tipset, Unni 😊