Eggesalat er en klassiker som passer både til brødskiven, koldtbordet og spekematbordet. Vi har tilsatt sennep og vårløk i eggesalaten…
Leverpostei med sylteagurk er en klassiker. Hva med å prøve en ny vri? Denne varianten med lettsyltet agurk smaker syrlig…
Grove vafler er et supert alternativ til brødskiver og kan fylles med det du måtte ønske av salt fyll. Her…
Disse nydelige minipaiene fylt med lun leverpostei, bacon og erter er perfekte til lunsj, forrett eller på tapasbordet. Med et…
Denne enkle ”terten” av polarbrød og polarkaviar er inspirert av svenskenes deilige smørbrødterter. Legg polarbrød lagvis med kaviar, salat og…
Ferske vårruller er perfekt mat å lage sammen med andre. Inviter venner til et hyggelig vårrullverksted og la gjestene fylle…
Vi har samlet alt vi elsker til frokost mellom to brødskiver, og resultatet tør vi påstå er den ultimate frokostsandwichen.…
Gjør en ny vri på fiskepinner til middag i dag! Sprøstekte fiskepinner i tortillalefser med mango, avokado og en enkel…
Om du aldri har prøvd majones i sjokoladekakerøra har du noe godt i vente! Egget og oljen i majonesen gjør…
Egg er som kjent en av hovedingrediensene i majones, men det er faktisk mulig å lage den uten. Med denne…
En god brokkolisalat har en perfekt balanse av søtt, salt og syrlig. I denne varianten har vi tilsatt bacon, eple,…
Syrlige epler blir ekstra søte når de stekes i panna med honning, og de er den perfekte følgesvenn til en…
Remulade er perfekt følge til stekt fisk og fiskepinner, og også uunnværlig på smørbrødet med roastbiff og rå løk. Denne…
Lite slår en digg sandwich når man har lyst til på noe ekstra godt til lunsj. BLT står for bacon,…
Prøv en ny vri på den klassiske lefserullen! Den krydrede og syrlige smaken av dijonnaise er som skapt for varmrøkt…