Enkel melisglasur

Enkelt
5 min.
Denne enkle melisglasuren fungerer godt til både muffins, kaker og gjærbakst. I denne oppskriften har vi tilsatt litt sitronsaft som gjør at glasuren får en friskere smak og lysere i fargen. Den kan også tilsettes konditorfarge for å gi ønsket farge på glasuren, eller smakstilsetninger som litt kakao for å lage en enkel sjokoladeglasur.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland sammen melis, vann og sitronsaft.

  2. Virker melisglasuren for tørr kan du tilsette litt mer vann. Pass på mengden og tilsett aldri mer enn 1 ts av gangen, ellers risikerer du at glasuren fort blir for flytende.

  3. Om du ønsker farget glasur kan du tilsette konditorfarge.

  4. Fordel melisglasuren over muffins, kake eller annen bakst.

Antall porsjoner:

  • 3 dl melis
  • 2 ss vann
  • 1 ss sitronsaft

Kommentarer

  • User
    Min kommentar

    Super

  • User
    Nora

    Den hvar så god

    • User
      Samuel😋

      Ja

      • User
        Samuel😋

        Ja

        • User
          Jan Nilsen

          Hvor mange muffins holder en porsjon til.

          • Mills
            Marthe,

            Hei Jan! Denne oppskriften holder til cirka 12 medium store muffins 🙂

Lignende oppskrifter

Sveitsisk marengssmørkrem

Middels
30 min.

Tysk smørkrem

Enkelt
20 min.

Kremostglasur med hvit sjokolade

Enkelt
15 min.