Denne enkle melisglasuren fungerer godt til både muffins, kaker og gjærbakst. I denne oppskriften har vi tilsatt litt sitronsaft som gjør at glasuren får en friskere smak og lysere i fargen. Den kan også tilsettes konditorfarge for å gi ønsket farge på glasuren, eller smakstilsetninger som litt kakao for å lage en enkel sjokoladeglasur.

Kommentarer

  • Oskar Engebretsen

    Hva skal jeg ha oppi hvis den blir for flytende skal jeg tilsett mer melis eller vann da?

    • Cecilie,

      Hei Oskar! Tilsett mer melis hvis den blir for flytende. Lykke til! 🙂

  • Marina

    Oppskriften er veldig bra, konkret informasjon

    • Cecilie,

      Hei Marina! Så hyggelig å høre at du likte oppskriften. Takk skal du ha, og lykke til med bakingen 🙂

  • Bea

    BEA

    Den var veldig god jeg skule lage brownie og den oppskriften var best!❤️👍😊

    • Cecilie,

      Så godt å høre at oppskriften var best, Bea! Kos deg med muffinsene, og lykke til med bakingen 🙂

  • Eilert jensen

    Har sett at de bruker eggehviter

    • Cecilie,

      Hei Eilert! Ja, du kan også bruke eggehviter hvis du foretrekker det. Da blir glasuren enda fastere enn hvis du bruker vann. Lykke til! 🙂

  • Sara

    Hvor mange muffinsene dekker en porsjon?

    • Cecilie,

      Hei Sara! Denne oppskriften holder til cirka 12 medium store muffins. Lykke til med bakingen! 🙂

  • Elida

    Veldig god!!! Jeg skulle lage muffins hjemme alene og skulle lage muffins , det til letts om en plett☺️ ( viktig info er at jeg er 11 år)

    • Cecilie,

      Gøy å høre at det var lett å lage muffinsene og at de smakte godt, Elida! Takk skal du ha, og god bakelyst i sommer! 🙂

  • Personelig

    Takk jeg og min pappa vet ikke hvordan vi lager glasur!

    • Cecilie,

      Håper du og pappan din fikk til denne oppskriften! Lykke til, og god sommer! 😊

  • Oda

    Hei må man bruke sitronsaft i glasuren🙂?

    • Cecilie,

      Hei Oda! Nei, du trenger ikke bruke sitronsaft hvis du ikke ønsker det. 1 ss sitronsaft kan gjerne erstattes med 1 ss vann. Lykke til! 🙂

  • Sofia

    Glasuren var veldig god og søskene mine elsket den. Men jeg klarte å tilsette mye vann og da tok jeg mer melis men den var veldig flytende fortsatt. Men den var god.

    • Cecilie,

      Hei Sofia! Ja, med glasur er det enkelt å justere med mer eller mindre vann og melis for å få den konsistensen du ønsker. Synes du den blir for flytende tilsetter du mer melis. Lykke til! 🙂

  • Alle

    Hei kan man bruke vaniljesuker oppi glassuren?
    😁😁😁

    • Cecilie,

      Ja, det kan du! Lykke til! 😊

  • Ms

    Man skal ikke ha vann man skal ha eggehvite

    • Cecilie,

      Hei Ms! Det er litt smak og behag om en ønsker å bruke vann eller eggehvite. Begge deler gir flott glasur, lykke til! 🙂

  • En person

    Det var godt men den ble litt tykk så tilsettet mer vann:)

    • Cecilie,

      Flott at du fant en løsning så glasuren ble slik du ønsket! Lykke til! 🙂

  • Emo

    Kan jg bruke lime juice

    • Cecilie,

      Ja, det kan du, lykke til! 😊

  • Iben

    Funket kjempebra! Måtte putte oppi litt mer av for at det skulle bli perfekt!
    👌🏻👩🏼‍🍳

    • cecilie

      Hei Iben! Så flott å høre at du er fornøyd med oppskriften! Med glasur er det ofte slik at en må justere litt på melismengden for å få perfekt konsistens, og det høres det ut som du fikk fint til! God bakelyst! 😊

    • Hedda💜

      Ja sant😊

  • Lilly

    Bra glasur men var rennenes

    • Cecilie

      Hei Lilly! Det var leit å høre at glasuren ikke ble vellykket. Husk å alltid tilsette vannet med 1 ts av gangen, så risikerer du at glasuren fort blir for flytende. Prøv det neste gang, så har du mer kontroll på konsistensen. Lykke til! 🙂

  • *uknown*

    hei jeg ville vite at hvordan vi kan lage melis fordi hvi har ikke melis i byen

    • Cecilie

      Hei! Du kan lage din egen melis ved å male sukker til fint pulver i en blender eller med en stavmikser. Lykke til! 🙂

  • Maren bergman

    Nam det smaker got

    • Cecilie

      Så hyggelig å høre at glasuren falt i smak, Maren! 🙂

  • Johan Kristoffer Karlsen

    Den perfekte glasuren for allergikere. Utmerket. Tusen takk for det. Skal straks fordele over kanelboller.

    • Anne Cathrine

      Så fint at du fant en oppskrift på glasur du kan bruke, Johan Kristoffer! Kos deg med kanelbollene 😊

  • Sofia

    😋😉

    • Anne Cathrine

      🤩

  • Thea

    Den var god

    • Anne Cathrine

      Takk, Thea! Det er veldig hyggelig med fine tilbakemeldinger på oppskriftene våre 😊 God bakelyst!

  • Emmelie

    Jeg har ikke sitron🥺😔😑😑

    • Anne Cathrine

      Sitronen gir en friskere smak og hvitere farge, men du kan fint lage glasuren uten sitron. Lykke til 😊

  • Kristo

    Nam nam

  • Min kommentar

    Super

  • Nora

    Den hvar så god

    • Samuel😋

      Ja

      • Samuel😋

        Ja

        • Jan Nilsen

          Hvor mange muffins holder en porsjon til.

          • Marthe

            Hei Jan! Denne oppskriften holder til cirka 12 medium store muffins 🙂