Tynne og knasende sprø havreflarn er populære julekaker blant store og små. De er enkle å lage og smaker i tillegg så godt at det er vanskelig å spise bare én! Heldigvis er det fort gjort å bake nye. Oppskriften gir cirka 28 havreflarn.

Kommentarer

  • Nina

    Kjempe gode! Grei oppskrift og veldig lette å lage. Jeg fikk bare 22 stk, ikke 28 som d står i oppskriften. Men ellers veldig fornøyd

    • Cecilie,

      Hei Nina! Så flott å høre at oppskriften falt i smak, og at kakene var lette å lage. Takk skal du ha, og god førjulstid til deg! 🙂

  • Gerd Kirsten

    Knasane gode👍👍👍

    • Cecilie,

      Vi kunne ikke vært mer enige, Gerd Kirsten! Takk for hyggelig tilbakemelding, og lykke til med baksten! 🙂

  • Aud

    Iår har også jeg fått godeog fine havreflarn. Veldig fornøyd med baksten. Kan anbefales😁

    • Cecilie,

      Åh, så hyggelig å høre at havreflarnene ble gode, Aud! Det setter vi stor pris på å høre. God førjulstid til deg 🙂

  • Caroline

    Helt fantastisk gode, meget lett å lage.
    De ble helt perfekte, runde og fine. Anbefales

    • Cecilie,

      Flott å høre at havreflarnene faller i smak hos deg, Caroline! Gøy at de ble helt perfekte. God førjulstid! 🙂

  • Astrid

    De ble perfekte. Både i smak og form!
    Må innrømme at jeg la til ørlite grann vaniljesukker! Men det er fordi jeg liker smaken av vanilje.

    • Cecilie,

      Så flott å høre at du er fornøyd med oppskriften, Astrid! Det høres nydelig ut med vaniljesukker i. Takk for tilbakemeldingen, og kos deg i førjulstiden 🙂

  • Sol

    Flyter helt i sammen, ser heilt grusomme ut men gode på smak. Jeg har brukt oppskriften til punkt og prikke.

    • Cecilie,

      Hei Sol! Så leit å høre at baksten ikke ble vellykket. Hvis kakene flyter ut er det fordi deigmassen ikke er fast nok. Det kan den bli hvis eggene er for store, for eksempel. Prøv å spe med mer mel, og se om det hjelper. Lykke til! 🙂

      • Marit

        De skal flyte utover. Perfekt oppskrift!!

        • Cecilie,

          Godt å høre at du er fornøyd med oppskriften, Marit! Takk for det, og ja, det skal flyte litt ut, men ikke for mye. God førjulstid til deg 🙂

  • Sidsel

    Hadde i litt mer smør, da ble kakene litt flatere og sprøere.

    • Cecilie,

      Hei Sidsel! Det er litt smak og behag hva en foretrekker av smør og margarin, og vi synes selvfølgelig at disse smaker aller best når de bakes med Melange. Men det viktigste er at alle finner det som passer for seg. Lykke til med bakingen! 😊

  • Jorunn Mathisen

    Akkurat bakt de, og må si at de falt virkelig i smak👍kjempegode🎄🥰

    • Cecilie,

      Godt å høre, Jorunn! Takk for tilbakemeldingen, og god bakelyst! 😊

  • Christine

    Veldig gode. Lager dem hvert år til jul 🎄

    • Cecilie,

      Godt å høre at disse kakene faller i smak hos deg, Christine! Snart jul nå, så lykke til med baksten 😊

  • Ole Iacob

    VELDIG fin oppskrift. Jeg bruker også litt AXA Müsli blåbær frokostblanding (havregryn/blåbær) i deigen like før jeg legger ut på brettet.

    • Cecilie,

      Hei Ole Iacob! Så hyggelig å høre at oppskriften falt i smak. Og takk for tipset om müsli, det skal vi prøve neste gang. God bakelyst til deg! 😊

  • Iselin

    Knallfine og veldig gode😍

    • Cecilie,

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Iselin! Lykke til med årets julebakst! 🙂

  • Ann-Kristin

    Skal det være 6 ts bakepulver til 5 egg

    • Cecilie

      Hei Ann-Kristin! Hvis du øker antall porsjoner til 5 av denne oppskriften, ser du at det ska være 5 ts bakepulver til 5 egg. Lykke til med bakingen! 🙂

  • Marianne Pilskog Homberset

    Veldig enkelt å få fine kaker med denne oppskrifta. Gode også.

    • Cecilie

      Hei Marianne! Takk for hyggelig tilbakemelding! Så flott at både oppskriften og kakene falt i smak. God førjulstid til deg! 🙂

  • Michael og Mathias

    Havreflarnene var veldig gode😍