Slik lager du pizzavafler
Nystekte vafler fylt med pizzasaus, smeltet ost og smaksrik chorizo er rett og slett en himmelsk kombinasjon. Lag pizzavafler til helgekosen eller når du har lyst på noe ekstra godt som er enkelt å røre sammen. Oppskriften gir cirka 8 vaffelplater.
Ingredienser
Vafler
Fyll
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Pisk sammen egg og melk.
2. Tilsett havregryn og la det stå i fem minutter før du blander inn flytende Melange, hvetemel, salt, bakepulver og tørket oregano.
3. Bland inn revet ost.
4. La røren svelle på kjøkkenbenken i en halvtime før du steker vaflene.
5. Smør vaffeljernet med flytende Melange før du steker, og gjerne mellom hver andre eller tredje vaffel, for å hindre at vaflene setter seg fast.
6. Smør et tynt lag pizzasaus på den ene halvdelen av en ferdigstekt vaffelplate. Legg på skiver av chorizo før du legger en liten neve revet ost på toppen.
7. Brett den andre halvdelen av vaffelplaten over fyllet, legg pizzavaffelen tilbake i vaffeljernet og stek til osten har smeltet, cirka to minutter.
Tror det er bedre å steke den på stekepanne. Tror vaffeljernet tar skade skal jo ikke smøres
Hei Annie! Prøv gjerne i stekepanne også, men vi har laget disse med hell i vaffeljern, og det går fint. Lykke til! 🙂