Taco-omelett

Enkelt
15 min.
Taco-omelett er perfekt som helgefrokost eller som en ekstra god lunsj. Taco-omletten er enkel å lage og er en veldig fin måte å bruke opp restene etter tacomiddagen. I denne varianten har vi brukt restene av tacokjøttdeigen, paprika og revet ost.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader, over- og undervarme.

  2. Ha eggene i en bolle og pisk dem luftige, 1-2 minutter. Visp inn melken.

  3. Ha Flytende Melange Original i en stekepanne på høy varme. Tilsett tacokjøttdeig og paprika. Stek ca. 2 minutter under omrøring.

  4. Skru ned til middels høy varme.

  5. Hell eggeblandingen over kjøttet og paprikaen og dryss over revet ost.

  6. La omeletten stå til eggeblandingen har stivnet langs kanten på stekepannen. Dette tar cirka 5 minutter.

  7. Sett stekepannen på rist midt i ovnen og stek til eggene har stivnet og osten på toppen har blitt gyllen, cirka 5 minutter.

  8. Server gjerne taco-omeletten med en salat ved siden av.

Antall porsjoner:

  • 6 stk egg
  • 4 ss melk
  • 2 ss Flytende Melange
  • 200 gram tacokjøttdeig
  • 1 stk rød paprika, i terninger
  • 100 gram revet ost (f.eks. gulost eller mozzarella)

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original

Flytende Melange

Kommentarer

Lignende oppskrifter