Turpannekaker

Enkelt
30 min.
Varme, nystekte pannekaker smaker ekstra godt ute på tur! Her finner du oppskrift på turpannekaker.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Ha alle ingrediensene i en stor bolle og pisk godt sammen til du har en jevn og klumpfri røre.

  2. Hell røren over på en tom flaske, f.eks. en Flytende Melange-flaske. Den praktiske helletuten med lukkesystem gjør at røren holder seg i flasken under transporten og gjør det lett å helle røren i panna når du skal i gang med stekingen.

  3. Varm en stekepanne godt over primus eller bål.

  4. Ha litt Flytende Melange i stekepannen og la det bli gyllent før du har pannekakerøre i pannen.

  5. Vipp forsiktig på pannen og fordel røren i et middels tynt lag. Stek pannekaken ca. 1-2 minutter, til røren på toppen har begynt å stivne.

  6. Snu pannekaken og stek ferdig. Det tar ca. 1 minutt.

  7. Topp med bær, syltetøy eller din favoritt.

Antall porsjoner:

  • 3 stk egg
  • 6 dl melk
  • 2 ss Flytende Melange
  • 1 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 4.5 dl siktet hvetemel
  • 2 ss Flytende Melange, til steking

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original

Flytende Melange

Kommentarer

Lignende oppskrifter