Vafler uten egg

Enkelt
30 min.
Vafler uten egg blir både knasende sprø og nydelige på smak. Her har vi på en enkel måte erstattet egg med kaldt vann. Server vaflene med rømme, syltetøy, bær eller brunost. Oppskriften gir 8 store plater.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland sammen Flytende Melange, melk og kaldt vann i en bolle.

  2. Pisk inn sukker, bakepulver, vaniljesukker og hvetemel.

  3. Varm opp vaffeljernet mens du lar røren svelle i 15 minutter. Pensle vaffeljernet godt med Flytende Melange før steking.

  4. Stek vaflene i vaffeljernet på middels varme, og pensle vaffeljernet godt med Flytende Melange mellom hver vaffel.

  5. Tips! Vil du beholde sprøheten i vaflene, la dem hvile på en rist. Vil du ha myke vafler, kan du stable vaflene i et tårn og legge et kjøkkenhåndkle over.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original

Flytende Melange

Kommentarer

  • Bruker
    Håkon

    Hei, kan dere ordne slik at det er mulig å doble oppskriften på nettsiden?

    • Mills
      Cecilie,

      Hei Håkon! Hvis du trykker på plusstegnet som står ved siden av «antall porsjoner» helt til høyre så endrer ingrediensene seg tilsvarende det antall porsjoner du ønsker. Håper det var svar på det du lurte på. Lykke til! 🙂

      • Bruker
        Håkon

        Ja, men stopper på 15. Oppskriften er laget til 8 så skulle ha justert opp til 16.

        • Mills
          Cecilie,

          Hei igjen Håkon. Hvis du legger til en porsjon får du disse målene til 16 porsjoner. Lykke til! 🙂

          3 dl Flytende Melange
          5 dl melk
          5 dl kaldt vann
          2 dl sukker
          4 ts bakepulver
          2 ts vaniljesukker
          550 gram siktet hvetemel

  • Bruker
    Sandra

    Kan man bruke mandelmelk istedenfor vanlig melk?

    • Mills
      Cecilie,

      Hei Sandra! Ja, det kan du! Lykke til1 🙂

Se flere kommentarer Se flere kommentarer

Lignende oppskrifter