Vafler uten egg

Enkelt
30 min.
Vafler uten egg blir både knasende sprø og nydelige på smak. Her har vi på en enkel måte erstattet egg med kaldt vann. Server vaflene med rømme, syltetøy, bær eller brunost. Oppskriften gir 8 store plater.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland sammen Flytende Melange, melk og kaldt vann i en bolle.

  2. Pisk inn sukker, bakepulver, vaniljesukker og hvetemel.

  3. Varm opp vaffeljernet mens du lar røren svelle i 15 minutter. Pensle vaffeljernet godt med Flytende Melange før steking.

  4. Stek vaflene i vaffeljernet på middels varme, og pensle vaffeljernet godt med Flytende Melange mellom hver vaffel.

  5. Tips! Vil du beholde sprøheten i vaflene, la dem hvile på en rist. Vil du ha myke vafler, kan du stable vaflene i et tårn og legge et kjøkkenhåndkle over.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Flytende Melange

Kommentarer

  • Bruker
    Alida.

    Hei jeg bare lurte på hva en porsjon betyr. På matprat.no betyr 1 porsjon 10 vaffler men det er sikkert ikke det samme.

    • Mills
      Anne Cathrine,

      Hei, Alida! I denne oppskriften så betyr 1 porsjon 1 vaffelplate. Det kommer selvsagt an på størrelsen på vaffeljernet ditt og hvor mye røre du bruker per vaffel.

Se flere kommentarer Se flere kommentarer

Lignende oppskrifter

Verdens beste vafler

Enkelt
30 min.

Glutenfrie vafler med kokosnøttmel

Middels
45 min.

Slik lager du tykke vafler

Enkelt
60 min.