Pannebrød med havre

Enkelt
20 min.
Pannebrød med havre er det perfekte matpakkebrødet for deg som trenger å lage brød i en fei. Med havremel får du et brød som også metter godt i små og store mager. Havremel kan lages ved å kjøre vanlig havregryn fint i blenderen. En porsjon gir ca. 6 pannebrød.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland sammen alt det tørre: havremel, hvetemel, bakepulver og salt.

  2. Smelt Soft Flora og bland med melken.

  3. Rør det våte inn med det tørre og elt det godt sammen.

  4. Del opp i ca. seks like store emner og kjevle de ut til runde flate leiver.

  5. Stekes et par minutter på hver side i tørr panne.

  6. Brødene smaker best samme dagen som de lages. Kan gjerne fryses og tas opp ved behov.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Soft Flora Steke og Bake

Kommentarer

  • Bruker
    Mona Johannesen

    Har nettopp bakt pannebrød, og er SUPERFORNØYD! Dette er første gang jeg har laget disse, og det blir definitivt ikke siste! Måtte jo prøvesmake, og de er nyyydelige med godt smør og appelsinmarmelade på. Skal prøve dem som tilbehør til gryter og supper i tillegg til «bare» å nyte dem til frokost.

    • Mills
      Cecilie,

      Så hyggelig å høre at du er fornøyd med pannebrødene, Mona! Håper du fremdeles baker pannebrødene og spiser de til forskjellige måltider som du nevner. Takk for at du deler 🤩

Se flere kommentarer Se flere kommentarer

Lignende oppskrifter